Европа
00:00
Новини
05.00 Нощен новинарски информационен блок
05:00
"Сутрешен информационен блок на ТВ "Европа"
06:00
"Добро утро Европа" - сутрешен блок
09:30
Новини
Новини
09:45
Спорт
Спортна седмица
10:00
Новини
Новини
10:15
Телестар
10:30
Новини
Новини
10:40
Авторевю - предаване за автомобили
11:00
Новини
Новини
11:25
Времето
11:30
Новини
Новини
11:45
Телестар
12:00
Новини
Новини
12:20
Спорт
Спорт
12:30
Новини
Новини
12:45
"В обектива"
13:00
Новини
Централни обедни Новини
13:25
Прогноза за времето
13:30
Новини
Новини
13:40
Спорт
Спорт
14:00
Новини
Новини
14:15
"В обектива"
14:30
Новини
Новини
14:45
Спорт
прогноза за времето и спорт
15:00
Новини
Новини
15:15
"Ексклузивно" - публицистика
16:00
Новини
Новини
16:15
Спорт
прогноза за времето и спорт
17:00
Новини
Новини
17:25
Прогноза за времето
17:30
Новини
Новини
17:35
"В обектива"
18:00
Новини
Новини
18:15
"В обектива"
18:30
Новини
Централна емисия Новини
19:15
"Ексклузивно" - публицистика
20:00
Новини
Новини
20:20
Спорт
Спорт
20:25
"В обектива"
20:30
Новини
Новини
20:40
Кариера
21:00
Новини
Вечерни Новини
21:45
Спорт
прогноза за времето и спорт
22:00
Новини
Новини
22:10
Спорт
Спорт
22:30
Новини
Новини
22:40
Евромакс
23:00
Новини
Вечерен новинарски блок