СКАТ+
00:00
Предаване
"По собствен път" - документален филм
00:30
Предаване
"От архивите на "СКАТ" /повторение/
01:00
Предаване
"Шарена седянка" - поздравителен концерт /повторение/
02:30
Предаване
"По стъпките на св.Климент Охридски - Охрид, Македония" - документален филм /1 част
03:00
Предаване
"И озарява със своята светлина" - документален филм /повторение/
03:30
Предаване
"Хайтов и списание "Родопи" - документален филм /повторение/
04:00
Предаване
"Жеравна 2015 - фестивал на фолклорната носия" - фолклорен филм /повторение/
04:30
Предаване
"Храмове на българската памет - Воден" - документален филм
05:00
Предаване
"Гласове от Странджа - "Тракийче" - фолклорен филм /1 част
05:30
Предаване
"Небето на Велека" - фолклорен филм /1 част
06:00
Предаване
"Княз Борис І - Покръстителят" - документален филм
06:30
Предаване
"Църквата Св.Николай Софийски" - документален филм
07:00
Предаване
"Картините говорят повече от думите" - документален филм
07:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
07:45
Предаване
"Шарена седянка" - поздравителен концерт /повторение от предния ден/ - І част
08:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
08:45
Предаване
"Шарена седянка" - поздравителен концерт /повторение от предния ден/ - ІІ част
09:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
09:45
Предаване
"По стъпките на св.Климент Охридски - гр.Корча, Албания" - документален филм /2 част
10:15
Предаване
Китка народни песни
10:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
10:45
Предаване
"Гласове от Странджа - "Тракийче" - фолклорен филм /повторение/ /1 част
11:00
Предаване
Конкурс за патриотично стихотворение
11:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
11:45
Предаване
"Княз Борис І - Покръстителят" - документален филм /повторение/
12:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
13:00
Предаване
"Шарена седянка" - поздравителен концерт, 1 част /на живо/
13:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
13:45
Предаване
"Шарена седянка" - поздравителен концерт, 2 част /на живо/
14:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
14:45
Предаване
"От архивите на "СКАТ"
15:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
15:42
Предаване
"От архивите на "СКАТ" /продължение/
16:00
Предаване
Класическа музика:
16:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ
16:40
Предаване
"Църквата Св.Николай Софийски" - документален филм /повторение/
17:00
Предаване
"Фолклорна дъга": Юбилеен концерт на Добра Савова
17:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ"СКАТ"
17:50
Предаване
"Храмове на българската памет - Асенова крепост" - документален филм
18:00
Предаване
"Фолклорна дъга": "Орфеево изворче 2005" /2 част
18:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ"СКАТ"
18:50
Предаване
"Гласове от Странджа - "Тракийче" - фолклорен филм /2 част
19:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ"СКАТ"
19:50
Предаване
"Небето на Велека" - фолклорен филм /2 част
20:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ"СКАТ"
20:50
Предаване
"Звезди в планината на Момчил" - концерт на Джон Лоутън и група "БТР" в Смолян /1 част
21:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ"СКАТ"
21:50
Предаване
"Паметниците на културата в София" - документален филм
22:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ"СКАТ"
22:50
Предаване
"Среща с Атон" - документален филм
23:30
Предаване
"Новини" - информационна емисия на ТВ СКАТ